Президент підписав відповідний закон / фото president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо уточнення деяких положень)", ухвалений парламентом у січні.

Відповідна інформація міститься на сайті парламенту.

Так, у графі проходження документу вказано, що 13 лютого закон повернуто з підписом президента.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 18 січня Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо уточнення деяких положень)" (реєстраційний номер 6120).

Законом визначено, що спортивна зброя — це вогнепальна (крім бойової) чи пневматична стрілецька, вихолощена (охолощена) та холодна зброя, що призначена виключно для ураження цілей під час проведення спортивних заходів, параметри і характеристики якої зафіксовано в правилах спортивних змагань з видів спорту, визнаних в Україні.

Читайте такожУ Києві затримали торгівця зброєю – вилучено пістолети та гранати (фото)

Документом закріплено, що придбання, зберігання, перевезення і використання спортивної зброї, боєприпасів до неї, утримання стрілецьких тирів, стрільбищ та стендів здійснюються відповідно до законодавства суб’єктами сфери фізичної культури і спорту, що розвивають види спорту, визнані в Україні, правила змагань яких передбачають використання спортсменами вогнепальної (крім бойової) чи пневматичної, стрілецької, вихолощеної (охолощеної) та холодної зброї.