Міністр оборони України Михайло ЄЖЕЛЬ подякував морякам Чорноморського флоту РФ за надану українським підводникам можливість стажуватися на російських підводних човнах.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідаючи на запитання журналістів у Севастополі після відвідування «13-го судоремонтного заводу ЧФ РФ» і підводного човна «Запоріжжя», що тут ремонтується, міністр сказав, що підготовка екіпажу човна «Запоріжжя» у стояночних умовах, крім деяких підрозділів, зокрема, електромеханічної бойової частини, носить певною мірою віртуальний характер, а безпосередньо підготовка проводиться там, де є діючі механізми. «І я хотів би подякувати нашим побратимам, колегам, морякам Чорноморського флоту Росії, які вирішили питання щодо стажування екіпажу підводного човна «Запоріжжя» на підводних човнах ЧФ РФ», - сказав М.ЄЖЕЛЬ.

Він додав: «Тільки буквально в суботу майбутній командир корабля, а також командир електромеханічної бойової частини, інші офіцери (човна «Запоріжжя») повернулися з походу, де вони стажувалися на підводному човні Чорноморського флоту Росії («Алроса»).

Відео дня