фото

Разом із брендом Smart-телевізорів KIVI плануємо вечори для перегляду найкращих фільмів та серіалів на платформі Netflix! Що цікавого готує нам літо?

Дивитися кіно та серіали на якісних смарт-телевізорах – велике задоволення, адже це дає можливість влаштувати дома свій власний міні-кінотеатр.Сучасні телевізори європейського бренду KIVI мають для цього все необхідне: 

  • технологія покращення зображення HDR надає кольорам неймовірної яскравості;
  • технології Ultra Clear та Super Contrast Control збільшують чіткість об’єктів у кадрі та посилюють контрастність;
  • технологія Max Vivid працює з яскравістю й насиченістю кольорів, додає картинці додаткової глибини;
  • потужна акустична система, розроблена спільно з всесвітньовідомою компанією JVC Kenwood, посилює гучність голосу та автоматично вирівнює різкі звуки під час гучних сцен.

KIVI – сертифікований партнер Netflix з 2020 року. Розміщуйтеся перед екраном величезного 55-дюймового телевізора KIVI 55U750NW і дивіться новинки кіно!

6 фільмів та серіалів, які треба подивитися на Netflix цього літа

З 14 червня на платформі показують український кіногіт цього року – стрічку "Люксембург, Люксембург"! Комедія Антоніо Лукіча ("Мої думки тихі") розповідає історію двох братів-близнюків з містечка Лубни у Полтавській області, які вперше в житі вирушують за кордон, у Люксембург, аби побачити батька, який залишив їх у дитинстві. Якщо ви не встигли подивитися трагікомедію Антоніо Лукіча в кінотеатрах, то зовсім скоро фільм стане доступним і у вас на телевізорі. Радимо!

На Netflix повертається культовий серіал "Чорне дзеркало". Сюжет шостого сезону тримають у секреті, проте, за словами продюсера Чарлі Брукера, на нас очікують "божевільні коливання сюжета та більше різноманітності, ніж будь-коли раніше". Нові серії виходять 23 червня.

Для шанувальників напружених трилерів – наступна прем’єра: продюсери стрічки "Пташиний короб" випустили продовження – "Пташиний короб. Барселона". Після того, як таємнича сила знищує населення світу, Себастьян повинен здійснити подорож безлюдними вулицями Барселони, щоб вижити. Йому вдається створити союз з іншими вцілілими, і разом вони намагаються втекти з міста. Проте їх очікує нова, ще більш зловісна загроза. Прем’єра 14 липня.

Серед фільмів, які вже вийшли раніше, рекомендуємо до перегляду історичну драму "Королева Клеопатра". Виконавиця головної ролі Джада Пінкетт-Сміт яскраво зобразила останню правительку давнього Єгипту та її життя і діяльність.

Якщо ви любите корейські дорами і одночасно насичені екшени, то зверніть увагу на міні-серіал "Чорний лицар" про життя в постапокаліптичному світі. Головну роль зіграв корейський суперстар Кім У Бін.

Звісно, цього літа неможливо пропустити нові серії "Відьмака", адже ми востаннє побачимо в шоу Генрі Кавілла. Далі його замінить Ліам Гемсворт, зірка фільму "Голодні ігри". В описі йдеться про те, що "поки монархи, маги та звірі Континенту змагаються, щоб захопити його, Ґеральт переховує Цірі з Цінтри, вирішивши захистити свою родину від тих, хто загрожує її знищити". Перша частина третього сезону виходить 29 червня.