гривня гривна деньги гроші / Фото: hvylya.org

Фахівці Держфінінспекції в Донецькій області під час ревізії Володарської районної державної лікарні ветеринарної медицини виявили порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів на суму понад 217 тис. грн.

Про це УНІАН повідомили сьогодні в прес-службі Держфінінспекції Донецької області.

У повідомленні зазначається, що, зокрема, порушення відбулося в результаті реалізації лікарнею ветеринарних послуг із дезинфекції приміщень за заниженою вартістю, а саме: за цінами нижчими, ніж затверджено наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Відео дня

Крім того, лікарнею надмірно було сплачено внесків до державних цільових фондів за ставками більше, ніж передбачено законодавством, надмірно нараховано й сплачено премію заступнику начальника лікарні без рішення органу вищого рівня, також безпідставно було списано 311 літрів бензину А-92.

Читайте також: Тюремники на Житомирщині привласнили понад 700 тисяч гривень зарплати ув'язнених

У повідомленні зазначається, що керівнику об`єкту контролю направлено вимогу щодо усунення виявлених порушень, розгляду питання щодо притягнення до відповідальності винних осіб. За результатами ревізії складено 4 протоколи про адміністративне правопорушення, поінформовано прокуратуру Донецької області та Головного управління УМВС у Донецькій області.