REUTERS

Станом на 15 вересня в Луганську спокійно, на території міста не стріляють, окремі райони і будинки Луганська вдалося підключити до електроенергії.

Як повідомила УНІАН прес-служба міської ради, на сьогоднішній день фахівці продовжують працювати у цьому напрямку. Крім того, електрику вже почали подавати до насосних та каналізаційних станцій, щоб згодом налагодити водопостачання та забезпечити відведення стічних вод.

Читайте такожУ мережі з'явилися фото та відео знищеного аеропорту в Луганську

Відео дня

У місті тривають аварійно-відновлювальні роботи: електрики призводять до ладу міські лінії електропередач, пошкоджені в результаті обстрілу. Співробітники комунальних служб займаються прибиранням території районів міста.

Ситуація з відсутністю у Луганську мобільного та стаціонарного зв'язку залишається без змін - на даний момент виршити її не вдалося.

Жителі повідомляють, що в місті розширився асортимент продовольчих товарів. Також стали відкриватися деякі аптеки і відновилися поставки медикаментів. Паливо ж до Луганська завозять лише приватним чином.

Читайте такожУ Порошенка розповіли, що через бойовиків до Луганська не можуть доставити гуманітарну допомогу

Протягом тривалого часу в місті не виплачуються зарплати, пенсії та соціальні виплати, у зв'язку з чим у людей вичерпані готівкові грошові кошти.

Ця проблема на сьогоднішній день стоїть дуже гостро і поки що залишається невирішеною.