БФ 'Велич Життя' та ТОВ 'Інженіринг — аналітика' передали на Донеччину обладнання на 1 107 826 гривень

БФ "Велич Життя" об’єднавши спільні зусилля з нашими партнерами, колективами Голосіївської районної державної адміністрації в місті Києві та ТОВ "Інженіринг — аналітика", вдалося зібрати необхідні кошти для придбання медичного обладнання для Донеччини. 

"Дякую всім, хто допомагає нашим зусиллям. Хто допомагає нашим воїнам. Хто бореться проти окупантів. Хто віддає власної душі за для нашої Перемоги. Хто допомагає, підтримує і зберігає їхню віру - віру у справедливість, у її силу і в Україну. Українці захищають свою незалежність, і кожен, хто нас підтримує, підтримує життя й людяність" - зазначила Президентка фонду Алла Ландар.

"Завдячуємо ТОВ "ІНЖЕНІРИНГ — АНАЛІТИКА", які приєдналися до проектів зі збору коштів та придбали і передали на Донеччину необхідні портативні зарядні станції, які були вкрай необхідні для стабілізаційних пунктів Константинівки. Ми щиро дякуємо Вам за підтримку та спрямовану допомогу, за те, що не залишиdся осторонь, а приєдналися до проекту та надали допомогу, яка наближає нашу бажану перемогу, адже кожна гривня, кожна допомога — це врятоване життя" - наголосив Ландар Владислав.

"Відвідавши Донеччину передали багато цінного приладдя, яке врятує не одне життя - автомобіль швидкої допомоги оснащений всім необхідним обладнанням, портативні зарядні станції, Апарат електрохірургічний ZEUS PRIME, датчики до Системи ультразвукової діагностичної, компресорні автохолодильники для зберігання крові, тазові шини, мішки АМБУ, шини гнучкі зразку SAM Splint, пульсоксиметри, карти діагностичні Eldoncard для визначення групи крові AB0 та резус-фактору RhD у наборі, ноші безкаркасні евакуаційні, термоковдри з напиленням олива/камо, iTClamp (устройство прямого давления для остановки кровотечений), підсумки для тунікетів, ноші пластикові, набори для внутрішньокісткового судинного доступу NIO+, шини Іммобілізаційні універсальні, вузлові турнікети SAM SJF, розхідні матеріали та продукти харчування" - розповіла Президентка фонду Алла Ландар.

"До збору коштів приєдналися колективи Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Голосіївського району в місті Києві, Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб, колектив КП "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автошляхів та споруд на них Голосіївського району міста Києва", Управління освіти, будівництва, культури, соціального захисту населення, (Центр) надання адміністративних послуг Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голосіївського району міста Києва. Також, до збору коштів приєдналися Адвокатське об'єднання "РЕВЕЛІН ІНФОРМЕЙШН ГРУП", ТОВ  "ЕНЕРГО РЕСУРС" РІ ГРУП", ТОВ "ХАРВІНД", Компанія Listan GmbH, Благодійній організації "Благодійний фонд "Скарбниця нації", ТОВ "Будстандарт.

"Дякуємо за кожен крок, який дає змогу наблизити справедливе завершення цієї війни. Боремся. І переможемо. У найкращий день нашого життя. Впевнені, що наші покоління ніколи не забудуть. Бо історії трагедій цієї війни будуть у мільярдах сердець. Впевнені, що людство не втратить поваги до героїзму наших людей.

Дякую всім вам воїни, нашому народу і всім у світі, хто стоїть поруч з нами і правдою. Слава Україні!" - наголосила Президентка фонду Алла Ландар.