Київстар ТБ відкрив безкоштовний доступ до телеканалів 1+1 media на весь грудень

Період різдвяних і новорічних свят завжди об'єднує українські родини за спільним переглядом телебачення. Саме тому 1+1 media та Київстар ТБ зробили подарунок для своїх глядачів — вільний доступ до власних телеканалів 1+1 media. 

Так, упродовж грудня глядачі зможуть без обмежень та безкоштовно дивитися улюблені програми, шоу, фільми та серіали на телеканалах 1+1 Україна, ТЕТ, 2+2, ПЛЮСПЛЮС, УНІАН, Бігуді та Kvartal TV.

"Уже традиційно телеканали 1+1 media єднають українців на Різдво та Новий рік. Цьогоріч ми вирішили стати ще ближчими до наших глядачів та спільно з Київстар ТБ забезпечити вільний доступ до власних та партнерських телеканалів 1+1 media, аби всі могли насолодитися контентом, який надихає та обʼєднує", — коментують в 1+1 media.

Відео дня

СЕО Київстар ТБ Павло Рибак зауважив, що канали 1+1 media систематично входять в ТОП 10 найпопулярніших на Київстар ТБ, як і відеоконтент власного виробництва, а користувачі залюбки дивляться програми, серіали, кінострічки як в прямому етері, так і в записі. 

"Рішення зробити безкоштовний доступ на весь грудень надасть змогу усім бажаючим дивитися улюблені програми, тестувати нашу ОТТ-платформу, відчути всі переваги і залишитися з нами", — розповів Павло Рибак. 

Дивитися глядачам каналів 1+1 media у грудні однозначно буде що: на користувачів чекають декілька серіальних прем'єр та телевізійних проєктів. Зокрема, 24 грудня о 21:00 в ефірі телеканалів 1+1 Україна та ТЕТ глядачі побачать великий різдвяний проєкт "Різдво. Ти не один", над створенням якого працює команда Big Brave Events 1+1 media.

Першу різдвяну зірку у стінах Софії Київської запалять найвідоміші українські артисти, ведучі та герої нового часу. На вас чекають особливі гості, улюблені ведучі, колядки в сучасному музичному оформленні, тематичні страви та неймовірна атмосфера. Стилісти й дизайнери за допомогою Музею Гончара вміло поєднають традиції та сучасність в образах артистів.

Нагадуємо, що користувачем платформи кіно та телебачення Київстар ТБ може стати абонент будь-якого інтернет-провайдера. Дивитися Київстар ТБ можна одночасно на 5 пристроях. Окрім цього, ОТТ-платформа має корисну для батьків функцію — дитячий профіль. Таким чином під час перегляду проєктів діти повністю захищені від небажаного контенту чи реклами. 

Для того, щоб скористатися можливістю перегляду телеканалів 1+1 media у грудні без додаткової плати, абонентам потрібно лише авторизуватись у додатку Київстар ТБ.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.