Місто рекомендує школам розпочати осінні канікули трохи раніше \ фото ua.depositphotos.com

У Києві на карантин повністю закриті 9 шкіл і на дистанційне навчання переведено 621 клас ще у 189 школах.

Читайте такожКанікули в школах Києва вирішили не переноситиЯк передає кореспондент УНІАН, про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

«Сьогодні в місті закриті на карантин 9 шкіл - через випадки захворювання серед вчителів. По три школи в Печерському та Оболонському районах. Та по одній - у Подільському, Дарницькому і Святошинському районах. Збільшилась і кількість класів, що відправили на самоізоляцію через хворобу учнів. Сьогодні на дистанційному навчанні загалом 621 клас у 189-ти школах», - повідомив Кличко.

Відео дня

Він також нагадав, що місто рекомендує школам розпочати осінні канікули трохи раніше, а саме з 21 жовтня.

«Це, на думку фахівців, дозволить дещо знизити рівень захворюваності серед учнів і педагогів. Бо динаміка розповсюдження вірусу в навчальних закладах – на жаль, негативна», - прокоментував Кличко.

За його інформацією, усього хворих на коронавірус школярів у Києві зараз 605, педагогів 485.

«У дитячих садочках теж спостерігається зростання захворюваності. Через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 92 групи у 79-ти садках. Два садочки зачинені на карантин. А два – вже відновили свою роботу після карантину. Наповненість дітей у дитсадках столиці – понад 52%», - додав Кличко.

Новини по темі: