Через Володимира Путіна Дмитра Гордона можуть з якоїсь країни відправити в РФ, попередив російський бізнесмен / скріншот

Президент РФ Володимир Путін сприймає українського журналіста Дмитра Гордона як антипода російського пропагандиста Володимира Соловйова і може попросити певні країни провести його екстрадицію в Росію.

Один із колишніх керівників російської нафтової компанії ЮКОС - російсько-ізраїльський бізнесмен Леонід Невзлін під час інтерв'ю Гордону, який є засновником видання "Гордон", попередив, що йому не варто їхати в країни, в яких він сумнівається.

"Ви анти-Соловйов, ви для нього (для президента Росії - Ред.) ворог, без сумніву…", - заявив співбесідник.

Відео дня

Бізнесмен додав, що журналісту не варто їхати у держави, в яких його можуть продати за гроші.

"…Я навіть сказав би, в такі країни, в яких ви сумніваєтеся... Там, де Путін може підняти трубку й попросити, і йому можуть піти тим чи іншим шляхом назустріч. Але зараз таких країн дуже мало, і вони вам не потрібні…", - попередив він.

Нагадаємо, 22 липня стало відомо, що московський Басманний суд вирішив заочно взяти під варту Дмитра Гордона нібито за поширення завідомо неправдивих даних про хід дій армії РФ, публічні "заклики до розв'язування агресивної війни" і за нібито дії, спрямовані на "збудження ненависті чи ворожнечі із загрозою застосування насильства".

Вас також можуть зацікавити новини: