У квітні цього року у Гайсинському пологовому будинку на Вінниччині породілля залишила свою здорову новонароджену доньку, а сама зникла, залишивши у приймальному відділенні неправдиву інформацію про себе.

Та через три місяці після цього жінка сама прийшла до пологового будинку з вимогою віддати їй дитину. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Вона попросилася до душу, пішла. Дівчата почекали 5-10 хв, кинулися до душу - її немає. Все перебування її в стаціонарі закінчено", - розповідає лікар Олександр Стародуб історію втечі мами.

Медики звернулись до правоохоронців, а ті з'ясували, що людини із залишеними жінкою даними не існує. Крім того, породілля не залишила відмови від дитини. 

Читайте такожНа очах у перехожих: поліція показала, як киянка народила хлопчика у метроУ пологовому будинку залишеній дівчинці підібрали ім'я - Надія. Дитина - здорова й активна. Аж раптом до пологового навідалась мама з родичами й влаштувала скандал, вимагаючи повернути доньку.

Попереду у 40-річної пані Ольги, яка називається матір'ю Надійки, - судові розгляди й експертиза ДНК. Жінка пояснювати будь-що відмовляється, навіть на першому судовому засіданні вона не розповіла, чому залишила малечу. 

Раніше ЗМІ повідомляли, що у місті Білгород-Дністровський Одеської області 22-річна дівчина за два роки двічі залишила в пологовому будинку своїх новонароджених дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: