На Балуха напали на початку вересня / фото Ірина Геращенко, Facebook

Співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко опублікувала фото колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха, який понад місяць перебував у реанімації після побиття, і повідомила про позитивну динаміку в його лікуванні.

Читайте такожБалуха після місяця в реанімації переводять в нейрохірургію

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

Геращенко висловила вдячність лікарям Балуха. «Сьогодні хороші новини і його перше фото з лікарні. Лікарі написали, що Володя вже намагається розгадувати кросворди:) Насправді, мова йде про реабілітаційні методики», - зауважила вона.

За словами Геращенко, Балух залишається у нейрохірургічному відділенні. «Ходить, поступово відновлюється, читає. Сьогодні зробили контрольні знімки. Динаміка позитивна», - додала вона.

Балуха перевели до нейрохірургії / фото Ірина Геращенко, Facebook

Напад на Балуха: що відомо

  • Балуха побили вночі 8 вересня в Києві. Його знайшли вранці з переломами руки та ключиці, черепно-мозковою травмою і згодом прооперували.
  • 18 вересня поліція затримала підозрюваного у нападі на Балуха. Ним виявився безробітний 32-річний житель Київщини, який повністю визнав свою вину. За його словами, конфлікт з потерпілим стався на побутовому підґрунті.
  • Затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.
  • 19 вересня суд заарештував підозрюваного на два місяці без альтернативи застави.