Під час будівництва модульного містечка в Гостомелі пощшкодили водогін / фото УНІАН, Володимир Іванов

У Гостомелі під час будівництва модульного містечка співробітники "Автомагістраль-Південь" пошкодили водогін багатоповерхівки.

Як повідомляють місцеві мешканці, інцидент трапився 8 грудня біля ЖК "Мальовничий", що по вулиці Богдана Хмельницького. Жителі громади стверджують, що робітники компанії "відмовляються нести відповідальність" за пошкодження в ході будівельних робіт.

Зазначається, що це не перший випадок пошкодження інфраструктури Гостомельської ОТГ під час виконання робіт компанією-будівельником.

"У вересні 2022 року, за незаконним дорученням голови військової адміністрації Гостомелю Сергія Борисюка, ТОВ "Автомагістраль-Південь" почало знищення об'єктів незавершеного будівництва за адресою Богдана Хмельницького 2-г та 2-д, тим самим позбавляючи 130 родин інвесторів можливості отримати капітальне житло", - стверджують жителі громади.

Наразі військова прокуратура порушила кримінальне провадження проти начальника Гостомельської ВА з приводу ведення незаконної діяльності.

Також журналісти 1+1 поспілкувалися з директором консалтингової компанії, який є представником постраждалих інвесторів, щодо неправомірних дій керівника Гостомельської військової адміністрації, а саме – порушень майнових прав та прав власності гостомельчан.