Микола Балабатько / фото facebook Миколи Балабатька

Убитий 26-річний спортсмен та призер з джиу-джитсу Микола Балабатько із Запорізької області був єдиним сином у батька, власника готелю "Прибій" в Кирилівці Олега Балабатька.

Як пише ТСН, у грудні хлопцеві мало виповнитися 27 років.

До переїзду до Києва Микола Балабатько навчався в колегіумі №98 у Запоріжжі. А в столиці вступив до Національного університету фізичного виховання та спорту України, який він так і не закінчив – хлопця відрахували у 2018 році.

Відео дня

Джиу-джитсу Микола зацікавився у 2011 році. У 2015 році він став бронзовим призером Всеукраїнського турніру з джиу-джитсу і вирішив на цьому зупинитися, щоб займатися бізнесом у сфері ресторанних послуг та послуг з мобільного харчування.

Вбивство спортсмена Микола Балабатько: що відомо

Читайте також"Це не випадкова ДТП": донька загиблого в жахливій аварії з Infiniti в Харкові не вірить у каяття винуватцяЗа словами батька вбитого, його син загинув в результаті конфлікту, що виник через українську мову хлопця.

На хлопця нібито напав "п'яний житель окупованого Луганська". Він покликав молодого чоловіка на вулицю, щоб вирішити питання силою. Там зловмисник вдарив хлопця ножем прямо у серце. Миколу не змогли врятувати.

За даними поліції, інцидент стався в Дарницькому районі Києва вночі 5 листопада.

У поліцію зателефонував охоронець приватної фірми та повідомив про бійку між двома чоловіками на проспекті Петра Григоренка.

"Коли прибула поліція, заявник розповів, що почув крики чоловіків і побачив одного з них на землі. Правоохоронці з'ясували, що в результаті раптового конфлікту між перехожими, один з них вдарив опонента ножем у груди. На місці події медики констатували смерть 26-річного киянина. Підозрюваного 26- річного місцевого жителя затримали та вилучили ніж", – розповіли в поліції.

Вас також можуть зацікавити новини