false

Начальник управління податкового адміністрування Головного управління Державної податкової служби в Одеській області Дмитро Анголюк запустив процес "централізації" вирішення всіх питань, пов'язаних з оподаткуванням місцевих підприємців.

Про це повідомило інтернет-видання Голос.uа, посилаючись на джерело в управлінні податкової служби.

"В Одесі Анголюк працює з літа цього року. І відразу почав займатися тим, заради чого прийшов - викачувати гроші з усіх, у кого вони є", - заявив співробітник управління, який побажав не розкривати свого імені.

Відео дня

Зі слів співробітника відомства, Дмитро Анголюк з перших днів перебування на посаді запросив перелік найбільших платників податків регіону.

"Анголюка не цікавить розширення бази оподаткування та відстоювання інтересів держави. Він насамперед запросив список найбільших платників податків і дуже довго з'ясовував, хто стоїть за яким саме бізнесом, напрямком, компанією. Прицілювався, так би мовити. За місяць був налаштований оборот "кеша" в кабінеті Анголюка в розмірі мінімум мільйона доларів", - стверджує джерело.

В управлінні також вказують на невідповідність інформації в декларації про доходи Анголюка його реальному майновому стану.

"У Анголюка в декларації 10 тис.доларів. Ну хоч би посоромився. Для відводу очей навіть вказав подарунки вартістю у 150 і 350 гривень. Просто смішно. Після роботи в Черкасах, Миколаєві та Києві хлопець (Анголюк) вважає, що ніхто не знає про його елітну нерухомість в столиці і мінімум 2 люксових авто - його і дружини", - кажуть в Одеському податковому управлінні.

Згідно з офіційною біографією Дмитра Анголюка більшу частину своєї кар'єри він пропрацював в управлінні податкової служби в Черкаській області.

"Якщо ви заглянете в біографію і декларацію Анголюка, то вам все стане зрозуміло. Чому його корупційні схеми не помічали? Тому що відповідальним по боротьбі з корупцією в Черкаському управлінні була дружина Анголюка. Тобто дружина доглядала, чи працює за законом її чоловік. Її тепер і в Одесі чекати?"- сказали колеги Анголюка.