10 серпня на УНІАН транслюватимуть футбольний матч 'Славія' – 'Дніпро-1'

У четвер, 10 серпня, на телеканалі УНІАН відбудеться трансляція матчу "Славія" –  "Дніпро-1" в межах 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Поєдинок пройде в Празі на "Еден Арені". Початок о 20:00 за київським часом. Зазначимо, що на УНІАН коментуватиме гру – Володимир Звєров (автор та ведучий програми "Звєров про футбол").

До слова, у разі перемоги дніпрян над празькою "Славією" у двоматчевому протистоянні, в раунді плей-оф Ліги Європи "Дніпро-1" зіграє проти луганської "Зорі".

Додамо, що розширена версія матчу "Славія" – "Дніпро-1" буде доступна до перегляду на YouTube-каналі FootballHub за цим посиланням, початок о 19:00. Коментуватиме матч — Олександр Золотогорський.

Відео дня
10 серпня на УНІАН транслюватимуть футбольний матч 'Славія' – 'Дніпро-1'

А вже о 21:05 на FootballHub відбудеться пряма трансляція матчу київського "Динамо" проти грецького "Аріса". Це перша гра 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій УЄФА сезону 2023/24, що відбудеться у Салоніках на стадіоні "Клеантіс Вікелідіс". Коментує гру – Олександр Новак.

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну, усі матчі відбуваються без глядачів і з дотриманням обов'язкових правил безпеки. У разі повітряної тривоги команди прямуватимуть до найближчого укриття.