Заваров, ЖільПрес-служба ФК «АРСЕНАЛ» (Київ) уповноважена підтвердити, що в ніч на 13 серпня в 2007 році, а також протягом всього дня 13 серпня у дев`яти футболістів основного складу клубу лікарі констатували діагноз «отруєння».

У гравців підвищена температура (більше 39 градусів), сильна блювота, деяким з них терміново робляться крапельниці, пише Обком.

Медична служба ФК «АРСЕНАЛ» проводить власне розслідування причин отруєння. В той же час медслужба клубу констатує: причиною отруєння не могла бути їжа, яку вживали футболісти на території спортбази «Арсеналу», оскільки вона готувалася під спеціальним контролем одночасно для всього складу команди.

Відео дня

Підозра лягла на кавуни, які купували і вживали отруєні члени команди. Але експертизою ця версія не підтверджена.

Прес-служба ФК «Арсенал» (Київ) одержала офіційні результати хімічної експертизи, яка була застосована до всієї їжі, яку вживали отруєні гравці ФК «Арсенал». Результати не підтвердили наявність в їжі елементів, які б могли викликати масове отруєння футболістів.

Керівництво ФК «АРСЕНАЛ» вступило в переговори з ПФЛ щодо можливого перенесення календарного матчу з «Ворсклою», який мав відбутися 17 серпня в Полтаві, через масове отруєння гравців основного складу ФК «АРСЕНАЛ».