Беринчик проведе бій з топовим японським боксером / К2

20 квітня в столичному Палаці спорту відбудеться боксерське шоу компанії братів Кличків "K2 Promotions Ukraine". Головним протистоянням вечора стане поєдинок Дениса Берінчика (10-0, 7 КО) проти досвідченого японця, сьомого номера рейтингу WBO, Ніхіто Аракави (32-6-2, 18 КО).

На кону - пояс Інтернаціонального чемпіона за версією WBO у легкій вазі, який належить Денису, повідомляє прес-служба К2.

Це буде перший захист титулу, який Берінчик здобув у грудні минулого року, зупинивши філіппінця Росекі Крістобаля технічним нокаутом у сьомому раунді. Перемога над Крістобалем покращила позиції Дениса в рейтингу Всесвітньої боксерської організації, піднявши його на 11 сходинку. Наразі в його активі 10 поєдинків на професійному ринзі, 10 перемог, 7 з яких нокаутом та два титули - International WBO та Oriental WBO.

Відео дня

Ніхіто Аракава провів 40 боївна профі-ринзі, здобув 32 перемоги, 18 з яких достроково. Боксує в стійці шульги. Свого часу володів поясами WBO Asia Pacific, OPBF, Чемпіона Японії, а також боксував за титул тимчасового чемпіона WBC. Попередній бій провів у січні цього року проти тайця Тхуедсака Сінама, одержавши перемогу за очками. 

Підкріпить головну подію вечора восьмираундовий поєдинок висхідної зірки професійного боксу Дмитра Митрофанова (4-0-1, 2 КО).