Глазков поступився Мартіну в бою за титул чемпіона світу / фото: BoxingScene

Колишній претендент на звання чемпіона світу в суперважкій вазі В'ячеслав Глазков (21-1-1, 13 КО) вже третій рік працює далекобійником в США.

Про це повідомляє портал Champion.com.ua.

Читайте такожПотенційна загроза Ломаченку: американський боксер нокаутував суперника за 21 секунду (відео)

Відео дня

Свій останній бій на професійному рівні боксер з Луганська провів 16 січня 2016 року в Нью-Йорку. Українець на прізвисько "Цар" боксував проти американця Чарльза Мартіна, а на кону стояв вакантний титул чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі.

У тому поєдинку, який став піком кар'єри Глазкова, у нього були реальні шанси на перемогу, але вже на початку бою українець порвав хрестоподібні зв'язки коліна і був змушений здатися. Арбітр зарахував поразку технічним нокаутом.

Надалі Глазков переніс операцію і півроку відновлювався. Потім боксер порвав меніск на тренуванні та знову опинився на операції, яка змусила його завершити кар'єру в 32 роки.

Після відходу з боксу В'ячеслав скоротив коло спілкування і влаштувався далекобійником в США, а зараз не підтримує стосунків зі своїми друзями.

Варто відзначити, що за даними авторитетного порталу BoxRec, Глазков займає сьоме місце в рейтингу найкращих українських боксерів-професіоналів. Попереду тільки брати Клички, Олександр Усик, Василь Ломаченко, Віктор Постол та Сергій Дерев'янченко.

УНІАН раніше повідомляв про те, що Усик може провести бій за титул чемпіона світу проти Чісори.