Джеймс Алі Башир і Олександр Усик / фото: K2 Promotions Ukraine

Колишній головний тренер Олександра Усика Джеймс Алі Башир висловив свою думку про те, як складеться кар'єра українця в суперважкому дивізіоні.

Про це Башир сказав в інтерв'ю сайту Tribuna.com.

"Думаю, що зараз Усик - головна темна конячка суперважкого дивізіону. Кажу так, бо знаю його, як ніхто інший - його характер і ментальність. Я спостерігав за ним під час нашої співпраці, навіть якщо він цього не бачив, і дуже добре його вивчив", - сказав Башир.

Відео дня

"Коли я починав тренувати Усика, сказав, що він стане абсолютним чемпіоном світу в крузервейті. І я теж сказав, що він стане абсолютом в суперважкій вазі. Він усіх їх поб'є", - висловив упевненість тренер.

Читайте такожТільки четвертий серед українських боксерів: стало відомо, скільки Усик заробив за 2019 рік

Також Башир висловився про те, як можуть скластися поєдинки Усика з лідерами надважкого дивізіону Ентоні Джошуа, Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Вайлдером:

"Джошуа буде фаворитом цього бою, але Усик поб'є його. Я знаю його потенціал, так як працював з ним три роки. Що стосується Ентоні, то він не досяг свого максимуму. Люди, які працюють з ним, не знають, як його потрібно розвивати далі. Не хочу їх критикувати. Просто кажу, що у них немає розуміння, як рухатися далі. Тому я і впевнений, що Усик переможе його.

Думаю, що він вже два роки може побити Деонтея Вайлдера, ще коли він бився за статус абсолютного чемпіона в крузервейті. Також Усик може перемогти і Джошуа. З Ф'юрі буде складніше через його таку собі незручність. Зрештою, прийде час, коли він поб'є всіх цих великих хлопців".

За словами Башира, майбутній бій Усика з Дереком Чісорою буде "важким випробуванням, але його треба пройти".

Нагадаємо, бій Усика і Чісори пройде 23 травня в Лондоні.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що екс-чемпіон світу після яскравого нокауту кинув виклик Усику.