Берінчик ще не програвав у профі / фото fightnews.info

Володар пояса чемпіона за версією WBO International у легкій вазі Денис Берінчик може почати співпрацю з британським промоутером Едді Хірном.

Читайте такожУкраїнський боксер змусив суперника здатися і продовжив серію дострокових перемог на профі-рингу (відео)

Про це повідомив "Чемпіон" з посиланням на власні джерела.

Відео дня

За інформацією порталу, вже після наступного бою Хірн може зробити пропозицію компанії К2, яка представляє інтереси боксера, стати сопромоутером Берінчика.

Варто відзначити, що ця схема вже працює між Хірном і K2. По ній вони ведуть кар'єру колишнього абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика.

Усик за допомогою Хірна вже провів два поєдинки, а тепер готується битися з Дереком Чісорою - вихід на ринг намічений на 31 жовтня.

Едді Хірн, який очолює промоутерську компанію Matchroom Boxing, є одним з найвпливовіших людей у світі боксу на сьогодні. Він співпрацює зі стрімінговою платформою DAZN, а на контракті у промоутера в дивізіоні Берінчика знаходяться колишні суперники Василя Ломаченка Люк Кемпбелл і Ентоні Кролла.

Контракт з Хірном дозволить Берінчику збільшити шанси поборотися за титул чемпіона світу в майбутньому, а також отримувати великі гонорари.

Кар'єра Дениса Берінчика в профі: головне