Фабрі Гонсалес / fckarpaty.com

Новий головний тренер «Карпат» іспанець Фабрі Гонсалес дав перший коментар на новій роботі.

"Я дуже радий бути тут. «Карпати» – клуб, який має велику історію і традиції. Сподіваюся, що завдяки спільній та злагодженій роботі ми зуміємо досягти успіхів.

Я спілкувався з людьми, які добре розбираються в українському футболі і яким добре відомий цей клуб. Для нас це хороший шанс. У мене є чітка мета – хочу дати щось своє «Карпатам». Це прекрасна можливість показати себе та досягти хороших результатів з цією командою", - заявив Фабрі Гонсалес в інтерв'ю прес-службі львівського клубу.

Відео дня

Читайте такожГоловним тренером Карпат ставши 63-річний іспанець Фабрі Гонсалес

"Ми знаємо, що тут буде непросто, адже «Карпати» перебувають у нижній частині турнірної таблиці. Розуміємо також і те, що, якщо б команда перебувала вище, то не було б необхідності, щоб ми сюди приїжджали. Хочу розпочати у Львові все з нуля. Для нас на першому місці буде стояти команда. Всі футболісти отримають шанс.

Будь-який футболіст, у якого є бажання працювати і приймати те, що йому радять, може досягти успіхів. Мені хотілося б сприяти цьому в «Карпатах». У мене є величезне бажання позитивно здивувати всіх вас і привести клуб до перемог", – сказав Гонсалес.

Зазначимо, що 63-річний Фабрі Гонсалес став найстаршим тренером з усіх наставників клубів Прем'єр-ліги.

"Карпати" на даний момент посідають 10-е місце після 18 турів УПЛ і знаходяться в зоні ризику.