Літак, в якому знаходився Еміліано Сала, пропав в районі Ла-Маншу / dailymail.co.uk

На березі моря у Франції знайдені дві подушки зі зниклого літака, на якому летів аргентинський форвард футбольного клубу "Кардіфф" Еміліано Сала.

Про це повідомляє BBC.

Дві подушки від крісел літака були виявлені французькою владою в понеділок на пляжі Сюртенвілль на Котантенському півострові на північному заході Франції.

Відео дня

Читайте такожГюндоган та інші відомі гравці збирають гроші на приватні пошуки Еміліано Сали

Після цього британський відділ з розслідування повітряних пригод (AAIB) визначив район підводного пошуку площею 4 квадратних морських милі, де можуть перебувати уламки літака.

Цей район був окреслений виходячи з аналізу траєкторії і останнього зафіксованого радарами місцезнаходження літака. Дно у цьому місці буде обстежено сонарами, а в разі виявлення уламків буде задіяний підводний апарат.

Пошуки займуть не менше трьох днів і почнуться не раніше кінця тижня. Зараз розпочати пошуки неможливо через погані погодні умови.

Як повідомляв УНІАН, приватний літак, на борту якого перебував 28-річний аргентинський новачок «Кардіффа» Еміліано Сала, зник з радарів над Ла-Маншем 22 січня. Рятувальна операція тривала три доби, але не привела до результатів. Незабаром поліція повідомила про припинення пошуків. Ймовірною причиною аварії називають обмерзання крил літака.