Молодіжна збірна України з футболу виграла турнір у Туреччині / ffu.ua

Молодіжна збірна України з футболу провела останній матч на неофіційному турнірі Antalya Cup 2019 під час підготовчого збору у Туреччині. Українські футболісти віком до 21 року зіграли внічию з командою Латвії - 1:1. Це дозволило "синьо-жовтим" стати переможцями турніру. 

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Оскільки ще вчора українці грали проти казахів, сьогодні у грі з латвійцями головний тренер «молодіжки» Руслан Ротань провів ротацію й надав шанс проявити себе іншим гравцям. Але якнайкраще в першому таймі проявив себе форвард Назарій Русин, який вдало завершив дії партнерів та відкрив рахунок у матчі.

Відео дня

Другий тайм вийшов дуже важким для українців. Латвійці, які на турнірі зіграли унічию з Казахстаном та перемогли Македонію, мали кілька гарних нагод відзначитися. Лєднєв, який вийшов на заміну, заробив пенальті в наші ворота, але чудово зіграв воротар Олег Білик. Згодом голкіпер "синьо-жовтих" ще двічі рятував свої ворота. Але втримати перемогу українці в підсумку не зуміли, пропустивши гол на останній хвилині зустрічі.

Утім, ця нічия, з огляду на результат матчу Естонія - Македонія (також - 1:1), дозволила команді Ротаня стати переможцем міжнародного турніру!

Нагадаємо, що цей збір є одним з етапів підготовки молодіжної збірної України до офіційних змагань. "Синьо-жовті" зіграли з Естонією (0:0), Македонією (3:1) та Казахстаном (2:0).

У відбірному турнірі Євро-2021 (U-21) українська "молодіжка" стартує 6 вересня матчем із Фінляндією.

Латвія (U-21) - Україна (U-21) - 1:1 

Голи: Романчук (90+1, автогол) — Русин (15).

Нереалізований пенальті: Латвія (66).

Україна: Білик, Дубінчак (Лєднєв, 61), Вантух, Чеберко, Русин (Сердюк, 46), Козак, Алібеков, Смирний, Семеніхін (Романчук, 73), Якимець, Стецьков.