Прогноз екс-форварда "Ювентуса" Алессандро Дель П'єро / фото: uefa.com

Зірки футболу зробили свої прогнози на фінал Ліги чемпіонів, в якому 1 червня зустрінуться "Тоттенхем" і "Ліверпуль".

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Тоттенхем - Ліверпуль.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Відео дня

Екс-капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард: "Складно робити прогноз на такий матч. Але якщо обидві команди зіграють на абсолютному максимумі, то "Ліверпуль" виявиться трохи сильнішим".

Колишній тренер "Тоттенхема" Гаррі Реднапп: "Обидві команди настільки сильні в атаці, що нічию 0:0 ми точно не побачимо. Важко вибрати переможця. Не здивуюся, якщо буде додатковий час".

Іспанський тренер Рафаель Бенітес: "Всі вважають, що "Ліверпуль" буде сильнішим і переможе, грунтуючись на чемпіонаті Англії. Але "Тоттенхем" - хороша команда. Збалансована в захисті, сильна в півзахисті, небезпечна в атаці. Почеттіно налагодив командну гру. Я не бачу фаворита у фіналі".

Читайте такожФінал Ліги чемпіонів: анонс матчу Тоттенхем - Ліверпуль

Екс-нападник "Реала" і "Ліверпуля" Фернандо Морієнтес: "Ставлю на "Ліверпуль". Він більш досвідчений і до самого кінця бився з "Сіті" за титул в Англії. Навряд чи буде додатковий час або пенальті. Обидві команди багато забивають і грають "першим номером".

Екс-хавбек "Тоттенхема" Даррен Андертон: "Думаю, переможуть "шпори". Весь тиск зараз на "Ліверпуль", це на руку "Тоттенхему". Після такої неймовірної кампанії в Лізі чемпіонів я ставлю на нього. "Ліверпуль" вважають фаворитом з очевидних причин, але я вже бачу на кубку слово "Тоттенхем".

Також зірки футболу спробували спрогнозувати точний рахунок.

Екс-гравець збірної Хорватії Давор Шукер поставив на перемогу "Ліверпуля" з рахунком 2:1, колишній форвард збірної Бразилії Роналдо - на перемогу "червоних" з рахунком 3:1, екс-нападник італійської збірної Алессандро Дель П'єро - на нічию 4:4 і перемогу "Ліверпуля" по пенальті, бразильські легенди Роберто Карлос і Кафу - на тріумф мерсисайдців з рахунком 3:2, а аргентинський нападник Дієго Міліто - на перемогу "шпор" з рахунком 2:1.

УНІАН також опублікував прогноз букмекерів на фінальний матч Ліги чемпіонів "Тоттенхем" - "Ліверпуль".