Руслан Малиновський заявив, що збірна України "підсіла" / фото: УАФ

Гравці збірної України прокоментували перемогу над збірною Люксембургу у відборі на Євро-2020 (1:0).

Футболістів української збірної цитує Dynamo.kiev.ua.

Півзахисник Руслан Малиновський зазначив, що у матчі проти Люксембургу на грі української збірної позначилася втома:

Відео дня

"Ми добре підготувалися до збірної Сербії і добре зіграли, але грати через два дні на третій по такій погоді все-таки важко. Багато сил віддали в матчі з Сербією... Проблем з настроєм не було, але вийшло, що добре зіграли лише перші двадцять хвилин, а потім підсіли.

Проти Люксембургу не було тієї агресії у відборі, яка була в попередньому матчі. Більш пасивно зіграли цю гру. Найголовніше, забили швидкий гол, це було дуже важливо. Якби забили другий м'яч, було б простіше, звичайно. Але дотерпіли".

Читайте такожЗбірна України здобула непросту перемогу над Люксембургом у відборі на Євро-2020

Олександр Зінченко подякував уболівальникам за підтримку, а також підкреслив, що гра склалася б по-іншому, якби він реалізував свій момент.

"Головне, що ми здобули дуже важливі три очки, і користуючись нагодою, хотів би подякувати вболівальникам за підтримку, яка була тут просто космос. Звичайно, нам потрібно вдосконалюватися, ми ще ростемо як команда. Але малюнок видно.

Умови були однакові. Люксембург теж грав три дні тому, та ще й на виїзді на штучному полі. Тому тут не може бути ніяких відмазок. Я вважаю, що в таких матчах Україна повинна грати першим номером. У мене перед очима мій момент у першому таймі. Думаю, якби я забив, гра складалася б по-іншому. Є над чим працювати...".

Захисник української збірної Олександр Караваєв погодився з тим, що Люксембург - незручний суперник:

"Незручний суперник? Напевно. Можливо, Люксембург і нижче нас класом, але, на відміну від сербів, які відкривалися, вони зіграли більш суворо і компактно в обороні, яку важко розкривати. Та й контратаки у них були небезпечними".

УНІАН також повідомляв про те, що перемогу української збірної прокоментував Андрій Шевченко.