Андрій Шевченко / REUTERS

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підвів підсумки матчу четвертого туру кваліфікації Євро-2020 проти збірної Люксембургу, який завершився перемогою "жовто-синіх" з рахунком 1:0.

Шевченко проаналізував результат матчу в коментарі телеканалу "Футбол 1", передає Tribuna.com.

Читайте такожЗбірна України здобула непросту перемогу над Люксембургом у відборі на Євро-2020

Відео дня

"Почали дуже добре. Якщо б до 15-ї хвилини забили другий м'яч, думаю, гра багато в чому була б для нас простішою. Люксембург - дуже пристойна команда, вона вміє грати у футбол, є непогані гравці. Рахунок 1:0 - знервований. Хлопці втомилися, тому що було віддано дуже багато сил з сербами. Важко нам було робити заміни", - сказав Шевченко.

"У нас не було правого захисника. Ми бачили, що проблеми більше йшли з їх лівого флангу. Караваєв відпрацював дуже добре з сербами, він втомився. Тим більше він отримав картку. Когось ставити туди - у нас Бутко вилетів...", - додав тренер.

Шевченко також назвав єдину претензію до своїх підопічних:

"Вважаю, хлопці з завданням впорались, ми заробили 3 очки - це була головна задача. Ніяких претензій до гравців немає, єдине - реалізація. Реалізуйте, вам буде набагато простіше. Розумію, що хлопці втомилися, вимагати більшого дуже важко".

УНІАН вів онлайн-трансляцію матчу Україна - Люксембург.