Динамо програло Брюгге / фото: twitter.com/ClubBrugge

Київське "Динамо" стартувало в кваліфікації Ліги чемпіонів 2019-2020. У першому матчі третього раунду відбору підопічні Олександра Хацкевича на виїзді поступилися "Брюгге"

Вже на початку матчу "Брюгге" створив два небезпечних моменти, але Денис Бойко обидва рази зреагував на удари суперників з меж штрафного.

"Динамо" відповіло стовідсотковим моментом Артема Бесєдіна - на 15-й хвилині форвард вийшов один на один, але не зумів переграти Симона Міньоле.

Вийти вперед господарям вдалося на 37-й хвилині після того, як у ворота "Динамо" було призначено пенальті - Олександр Караваєв збив Матса Рітса. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Ханс Ванакен.

Читайте такожБрюгге - Динамо - 1:0: повне відео матчу Ліги чемпіонів

У перерві Хацкевич зробив відразу дві заміни: замість Караваєва вийшов Віктор Циганков, а дебютант Жерсон Родрігес поміняв Бесєдіна. Однак це не допомогло команді відігратися.

Небезпечний момент біля воріт "Брюгге" виник на 65-й хвилині, але після удару Родрігеса з центру штрафного і рикошету захисник господарів вибив м'яч майже з лінії воріт. Також можна згадати удар у виконанні Карлоса де Пени, після якого м'яч пролетів над поперечиною.

Повторну зустріч команди проведуть 13 серпня в Києві.

"Брюгге" - "Динамо" - 1:0

Гол: Ванакен, 37 (з пенальті)

"Брюгге": Міньоле, Соболь, Делі, Митрович, Мата, Ванакен, Рітс, Вормер, Бонавентура (Схрейверс, 63), Окереке, Тау

"Динамо": Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Буяльський, Сидорчук, Гармаш, Вербич (де Пена, 64), Караваєв (Циганков, 46), Бесєдін (Родрігес, 46)

УНІАН раніше також повідомляв про те, що "Динамо" дізналося потенційних суперників по плей-офф кваліфікації ЛЧ.