Зоря зуміла забити гол на виїзді / фото: ФК Зоря

В четвер, 8 серпня, на стадіоні "Васіл Левскі" у Софії відбувся перший матч третього раунду кваліфікації Ліги Європи між місцевим ЦСКА і луганською "Зорею".

Поєдинок завершився внічию - 1:1.

Читайте такожЖеребкування Ліги Європи: Зоря і Маріуполь отримали можливих суперників

Болгари зуміли забити швидкий гол на 13-й хвилині: флангову атаку точним ударом у верхній кут воріт завершив бразилець Евандро.

Перед самою перервою українці отримали право пробити пенальті. Юрченко віддавав передачу в штрафний на Хомченовського, а захисник ЦСКА зупинив м'яч рукою. Покарання виконав сам Юрченко, легко перегравши голкіпера.

На старті другого тайму "Зоря" могла виходити вперед, але Іванисеня на дальній штанзі з метра відправив м'яч вище воріт після скидки від Будківського. В середині другого тайму за луганчан дебютував орендований у "Динамо" форвард Назарій Русин, але відзначитися він не зумів.

ЦСКА - "Зоря" - 1:1

Голи: Евандро, 13 - Юрченко, 45 (з пенальті)

ЦСКА: Черняускас, Занєв, Томас, Альбентоса, Джеферсон (Соломон, 77), Малінов, Бікел, Турітсов (Фаббріні, 63), Евандро (Кері, 83), Родрігеш, Соу

"Зоря": Шевченко, Тимчик, Вернидуб, Абу Ханна, Михайличенко, Кочергін, Іванисеня (Арвеладзе), Луньов (Ледньов, 66), Юрченко (Русин, 66), Будківський, Хомченовський

Попередження: Бікел, Малинов, Фаббрини - Тимчик, Абу Ханна

Гол Евандро

Гол Юрченка

Матч-відповідь пройде в Запоріжжі 15 серпня.

УНІАН раніше повідомляв, що "Маріуполь" зіграв внічию з нідерландським АЗ в Одесі.