Олександр Хацкевич / фото: УНІАН

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував результат матчу з "Шахтарем" (1:2) на післяматчевій прес-конференції.

Слова Хацкевича наводить dynamo.kiev.ua.

"У нас час є лише на відновлення футболістів, тому ротація трьох-чотирьох футболістів від матчу до матчу неминуча - ми завжди намагаємося освіжити гру. Що стосується самого матчу, то якби ми грали у відкритий футбол з перших хвилин, то нам було б ще важче. У "Шахтаря" швидко розганяють атаки Марлос, Тайсон. Високо грає Ісмаїлі. Команда показує хороший контроль м'яча.

Відео дня

У першому таймі ми дуже низько "сідали", але після перерви ця проблема була вирішена. Могли вийти вперед, коли мали хороший момент за рахунку 1:1. В кінці матчу випустили другого нападника, прагнучи розтягнути оборону "Шахтаря", але, на жаль, не вийшло реалізувати задумане", - сказав Хацкевич.

Читайте такожШахтар обіграв Динамо у Києві (відео)

За словами білоруського тренера, "Шахтар" був свіжішим за "Динамо" через щільний графік киян:

"Ми 70 хвилин відбивалися? Ми теж намагаємося контролювати м'яч. Але самі допускали помилки, чим спрощували гру для "Шахтаря". В наших планах не було такого, щоб ми відбивалися 70 хвилин, але брак в передачах при переході від оборони до атаки сьогодні зашкалював. На полі рішення приймають футболісти. При цьому треба розуміти, що і "Шахтар" змушував наших гравців помилятися. "Шахтар" зараз свіжіше. У нас, самі знаєте, який графік. Ми не скаржимося, але це факт".

Хацкевич також зазначив, що президент "Динамо" Ігор Суркіс підтримав команду:

"Поразка - це завжди неприємно, але чемпіонат тільки розпочався, попереду - довга дистанція. У минулому сезоні ми "Шахтар" на старті першості обіграли, зараз поступилися. Це футбол. Президент клубу тільки що був у роздягальні, підтримав команду. Адже попереду на нас чекає важлива гра з "Брюгге".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що після закінчення матчу "Динамо" - "Шахтар" на полі сталася сутичка.