Оттмар Хітцфельд / REUTERS

Київське "Динамо" найближчим часом оголосить про призначення нового головного тренера - на цей пост є кілька претендентів.

За інформацією Sport.ua, команду може очолити одна з легенд клубу.

Читайте такожХацкевич звільнений з поста головного тренера Динамо

Відео дня

Видання стверджує, що президент "Динамо" поки не прийняв остаточне рішення. Команду можуть очолити з приставкою "виконуючий обов'язки" відомі динамівці Олексій Михайличенко та Олександр Заваров.

Перший зараз обіймає посаду спортивного директора, а другий працює селекціонером. Обидва готові прийняти пропозицію президента, якщо вона надійде.

Крім того, за інформацією Telegram-каналу "Записки Динамівця", гендиректор "Динамо" Резо Чохонелідзе вилетів на переговори з відомим німецьким фахівцем Оттмаром Хітцфельдом.

70-річний тренер у 2014-му році покинув збірну Швейцарії та досі залишається без роботи. У минулому він успішно тренував "Баварію".

"Динамо" вибуло в Лігу Європи з Ліги чемпіонів після того, як команда не зуміла подолати третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. У двох матчах з бельгійським "Брюгге" українці поступилися і зіграли внічию - 0:1 і 3:3. Керівництво киян у підсумку прийняв рішення звільнити Олександра Хацкевича.

УНІАН раніше повідомляв, що в соцмережах відреагували на виліт "Динамо" з Ліги чемпіонів.