Михайличенко похвалив гравців за самовіддачу / фото: dynamomania.com

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко поділився емоціями після домашньої поразки від чернігівської "Десни" (1:2).

Спеціаліста цитує "Динамоманія".

Читайте такожДинамо вдома сенсаційно поступилося Десні в УПЛ (відео)

Відео дня

"Рахунок на табло говорить про все. Незадоволеність грою є, і вона більше стосується самого результату. По такій грі програвати не можна. Незважаючи навіть на те, що без помилок не обійшлося. Особливо другий м'яч, який психологічно підкосив деяких гравців.

Я вдячний хлопцям, що вони не перестали грати, а хотіли добитися хорошого результату і вірили, що зможуть виграти. Але будь-які зусилля, якщо вони не підтверджені голами, забуваються. А рахунок залишається. Це найважливіше", - підкреслив Михайличенко.

Також тренер узяв всю провину за результат на себе:

"Дуже неприємний проміжок часу і для мене, і для команди. У трьох іграх ми втратили дуже багато очок. Якщо в перших двох іграх можна сказати, що ми знайомилися, то в цій грі кілька помилок перекреслили величезний обсяг роботи, який виконувала команда. Були швидкості, конструктивні атаки. Не вистачало майстерності, везіння.

Я відповідаю за результат на сто відсотків. Команда повинна відповідати за гру, а я - за результат. Я це прекрасно знаю".

"Динамо" не може виграти у шести матчах поспіль.

УНІАН раніше повідомляв, що "Шахтар" і "Зоря" забили сім голів у неймовірному матчі.