Барселона не втримала перевагу / REUTERS

У 12-му турі іспанської Прімери "Леванте" приймав "Барселону".

Каталонці зазнали поразки на виїзді з рахунком 1:3.

Все починалося непогано для гостей, які активніше йшли вперед і досягли свого на 36-й хвилині: Мірамон сфолив на Семеду, а арбітр призначив пенальті у ворота "Леванте" - покарання реалізував Мессі. До перерви аргентинець міг оформити дубль, але м'яч з воріт виніс той же Мірамон.

Відео дня
REUTERS

У другому таймі трапилася десятихвилинка, під час якої "Леванте" зумів перевернути гру. На 60-й хвилині Кампанья розстріляв ворота тер Штегена і зрівняв рахунок. Через три хвилини Майораль скористався пасом з глибини та відправив м'яч у кут воріт "Барселони" - 2:1. Крапку на 68-й хвилині поставив Радоя, який зіграв на підборі після подачі зі штрафного.

REUTERS

"Леванте" - "Барселона" - 3:1

Голи: Кампанья, 60, Майораль, 63, Радоя, 68 - Мессі, 38 (з пенальті)

"Леванте": Фернандес, Мірамон, Постіго, Везу, Клерк, Мелеро, Радоя, Кампанья (Кабако, 87), Барді (Рочіна, 62), Моралес (Вукчевич, 82), Майораль

"Барселона": тер Штеген, Роберто, Піке, Лангле, Семеду, Відаль (Бускетс, 64), де Йонг, Артур (Фаті, 67), Мессі, Суарес (Перес, 41), Грізманн

Попередження: Барді - Артур, Грізманн, Піке, Лангле, Роберто, Фаті

У "Барселони" в активі залишилося 22 очки і перше місце в турнірній таблиці Прімери, однак відставання "Реала" складає всього один пункт і у мадридців є гра в запасі.

УНІАН раніше повідомляв про те, що Мессі випередив Роналду за кількістю голів на клубному рівні.