Андрій Шевченко / REUTERS

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Естонією (1:0) у товариському матчі, який відбувся в Запоріжжі.

Спеціаліста цитує Tribuna.com.

"Дуже важливо було сьогодні дати можливість багатьом гравцям, які менше грали. Ми їх викликали часто, але не зовсім їх використовували. Дуже задоволений першим таймом. Структура гри, яку ми сповідуємо, збереглася. За рахунок правильних перестроювань, володінь м'ячем, переходів з флангу на фланг, намагалися розхитати оборону суперника, створити моменти.

Відео дня

Читайте такожУкраїна на останніх хвилинах дотиснула Естонію в товариському матчі

Єдине - не вистачило реалізації. У другому таймі зробили ще більше замін. Багато хлопців грали вперше, непогано влилися в гру, але де-то з'явився поспіх, нервозність. Вважаю, у другому таймі, особливо в кінці, повинні були зовсім по-іншому зіграти. Але забили м'яч, це головне. Створили моменти. Перемога заслужена", - зазначив наставник національної команди.

Також Шевченко подякував місто і вболівальників за теплий прийом:

"Хочу подякувати вболівальникам, які прийшли підтримати команду, повний стадіон. Навіть не очікував, що стадіон може заповнитися за 5 хвилин. До початку матчу залишалося 5 хвилин, практично половина трибун була порожня. Величезне спасибі за таку підтримку, незважаючи на будній день і холод. Дякую, Запоріжжя".

Збірна України провела перший матч у своїй історії в Запоріжжі. 17 листопада команда Андрія Шевченка зустрінеться з Сербією на виїзді в рамках заключного туру кваліфікації Євро-2020, але турнірного значення гра мати вже не буде, оскільки українці раніше вийшли у фінальну частину турніру.

УНІАН раніше повідомляв про те, що стали відомі призові, які отримає Україна за виступ на Євро-2020.