Олексій Спиридонов не вперше потрапив у скандал / фото: spirik15 / instagram.com

Російський волейболіст "Уралу", екс-гравець збірної Росії Олексій Спиридонов в нетверезому вигляді влаштував скандал під час дитячого тенісного турніру.

Читайте такожЗвинувачують у побитті дівчин: легіонер Динамо потрапив у скандал на батьківщині

Як повідомляють російські ЗМІ, дочка Спірідонова грала у фінальному матчі турніру, однак організатори дискваліфікували її через неналежну поведінку батька. Спиридонов нецензурно висловлювався на трибунах, конфліктував з іншими батьками і провокував суддю.

Відео дня

Після цього Спиридонов ледь не влаштував бійку. Волейболіст кричав іншим батькам "Ви всі мерзоти" і зчепився з одним з чоловіків, після чого впав.

"Шакали з Уфи і їх батьки в структурі тенісу зняли мою дочку в фіналі, коли вона вела 2:0, через те, що я плескав у долоні. Ретвіт максимальний, друзі!", - написав Спиридонов в Twitter, але пізніше видалив свій твіт.

Зазначимо, що це вже не перший скандал за участю Спиридонова. Раніше він був вигнаний зі збірної Росії, в соцмережі ображав польського волейболіста, називав поляків "гнилою нацією", а також під час одного з матчів пропонував арбітру гроші.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що легендарний нідерландський футболіст виголосив нацистське привітання в прямому ефірі.