Євген Хачеріді виступає за брестське "Динамо" з цього року / фото: Динамо Брест

Український захисник брестського "Динамо" Євген Хачеріді прокоментував свою червону картку в матчі чемпіонату Білорусі проти "Вітебська", а також конфлікт з арбітром після гри.

Слова Хачеріді наводить офіційний сайт "Динамо".

"Перебуваючи в запалі емоцій, я зробив помилку, відмахнувшись від суперника в неігровому епізоді. Я не до кінця пам'ятаю той момент, емоції просто переповнювали мене. У будь-якому випадку, я вважаю своїм обов'язком принести вибачення гравцеві суперника Дієго Сантосу за негідну поведінку, а також головному судді Сергію Чистову. Я не хотів застосовувати фізичну силу до арбітра, просто висловив свою думку з приводу його роботи в цій зустрічі", - сказав Хачеріді.

Відео дня

Читайте такожУкраїнець Хачеріді отримав безглузду червону картку і став антигероєм матчу в Білорусі (відео)

Захисник пообіцяв, що подібне не повториться:

"Виною всьому мій характер і почуття підвищеної справедливості. Футбол - це моє життя. Коли я стикаюся з несправедливістю в звичайному житті, я вмію стримувати емоції. Але на футбольному полі не завжди можу впоратися з собою. Перерва в ігровій практиці дала про себе знати. Водночас усвідомлюю свою проблему і постійно працюю над собою. Обіцяю, що в новому для мене чемпіонаті Білорусі буду максимально стриманим - таке більше не повториться".

Також Хачеріді наголосив, що його здивував запис у протоколі матчу про те, що після гри він нібито намагався вдарити арбітра в підтрибунному приміщенні:

"Цього не було і близько. Суддівство цього матчу було дивним, м'яко кажучи. Звичайно, це викликало певні емоції не тільки у мене, але і у всієї нашої команди".

Як повідомляв УНІАН, брестське "Динамо" не буде розривати контракт з Хачеріді через даний інцидент.