Артем Мілевський провів за Минай 5 матчів / фото ФК Минай

"Минай" припинить співпрацю з нападаючим Артемом Мілевським після закінчення сезону.

Про це повідомляє "Спортивка".

Незважаючи на те, що Мілевський підписав контракт на півтора року, "Минай" планує попрощатися з ним вже влітку.

Відео дня

Читайте такожФутбольний агент хоче влаштовувати бій за правилами боксу між Мілевським та Бойком

Зірковий ветеран не виправдав очікувань, які на нього покладали в клубі. У "Мінаї" зрозуміли, що у своїй нинішній формі Мілевський істотно не допоможе команді.

Крім того, розставання з Мілевським дозволить "Минаю" розвантажити зарплатну відомість. За неофіційною інформацією, форвард заробляє приблизно 8-10 тисяч євро на місяць.

Як повідомляє офіційний сайт "Миная", головний тренер закарпатського клубу Микола Цимбал, коментуючи можливий відхід Мілевського, заявив:

"Говорити про якісь кадрові зміни зараз - це абсурд. Можу запевнити, що зараз всі футболісти залишаються в "Минаї" і всі наші думки виключно про майбутні ігри. Артем Мілевський теж відзначає, що поширені чутки не відповідають дійсності, і поки про зміни в контракті мова не йде".

Артем Мілевський: повернення в УПЛ

  • Мілевський повернувся в чемпіонат України в грудні минулого року, підписавши контракт з "Минаєм". Перед цим він виступав за брестське "Динамо".
  • Мілевський підкреслював, що "Минай", швидше за все, його остання команда в кар'єрі.
  • 36-річний форвард провів за "Минай" 5 матчів в УПЛ, в яких не відзначився результативними діями.
  • Мілевський встиг зіграти проти свого колишнього клубу - київського "Динамо", після чого показав бекстейдж свого повернення на "Олімпійський".