Беньямін Вербич сказав арбітру, що пенальті не було / фото Динамо Київ

Нападник "Динамо" Беньямін Вербич говорив арбітру, що не потрібно призначати пенальті у ворота суперника в одному з епізодів матчу з "Колосом".

Словенський футболіст на 76-й хвилині впав у штрафному "Колоса", після чого рефері Сергій Бойко вказав на "точку", заявивши, що Вербича тримав гравець "Колоса" Віталій Гавриш.

У відповідь на рішення судді Вербич як мінімум двічі сказав: "Не було". Це можна було почути у трансляції матчу.

Гравці "Колоса" вказали судді на це. "Вербич сказав, що не було", - зауважив один з футболістів. "Запитай у людини, йо* твою", - сказав арбітру інший гравець "Колоса".

Читайте такожДинамо - Колос: огляд та повне відео матчу УПЛ

Арбітр звернувся за допомогою до відеоасистента Євгена Арановського, а через кілька хвилин пішов дивитися повтор сам. В результаті Бойко скасував своє попереднє рішення.

"В моменті, коли Бойко призначив пенальті, а потім після тривалих консультацій і особистого перегляду його скасував, великий молодець Вербич. Респект йому за фейр-плей. Словенець підійшов до арбітра і сказав, що пенальті не було. Його Бойко відігнав, але Вербич ще раз підійшов і сказав, що не було пенальті, а той не захотів його слухати. Тому динамівцю респект, а Бойко - це катастрофа", - сказав після матчу головний тренер "Колоса" Руслан Костишин, якого цитує FootballHub.

Нагадаємо, Бойко в цьому матчі в результаті призначив чотири пенальті (по два у ворота кожної з команд), а також вилучив гравця "Колоса". "Динамо" в результаті виграло з рахунком 2:1.

Як повідомляв УНІАН, у "Колосі" обурилися суддівством цього матчу.