Олексій Михайличенко / фото REUTERS

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував поразку від донецького "Шахтаря" (2:3) у 29-му турі Української Прем'єр-ліги.

Читайте такожШахтар вчетверте поспіль обіграв Динамо в УПЛ (відео)

Спеціаліста цитує прес-служба столичного клубу.

Відео дня

"Ми не налаштовувалися набирати одне очко, а збиралися грати на перемогу. Ми знаємо цінність кожного очка в такому матчі. Напевно, в першому таймі були трошки сковані, результат нависав над нами. Треба визнати, що ми повністю програли перший тайм, допустили помилки, одна з яких призвела до першого пропущеного м'яча.

У другому таймі хлопці заграли так, як вони можуть, як вони повинні грати. На жаль, не вистачило уваги в обороні. Бажання здобути перемогу було прерогативою, тому пропустили ще один м'яч. Так, ми дуже ускладнили собі ситуацію в боротьбі за друге місце, але все залежить тільки від нас", - заявив Михайличенко.

Наставник киян зазначив, що команді варто забути поразку від "гірників", оскільки 8 липня на неї чекає фінал Кубка України:

"Зараз ми повністю переключилися на Кубок. Така ситуація, що треба швидко забувати й перемоги, і поразки, тому що часу на якісь емоції та розпач просто немає".

Кияни мають 55 очок і залишаються на другому місці в турнірній таблиці, але у "Зорі" буде можливість обійти "Динамо", якщо луганчани переможуть "Олександрію" 5 липня.

УНІАН раніше повідомляв про те, що під час матчу "Динамо" - "Шахтар" на полі скинули плюшевих сов.