Юрій Паньків був викликаний до збірної України замість Андрія П'ятова / фото УАФ

Голкіпери збірної України Андрій Лунін та Юрій Паньків здали позитивні тести на коронавірус.

Про це в Twitter повідомив журналіст телеканалів "Футбол 1/2/3" Ігор Бурбас.

Читайте такожЗбірна України провела перше тренування у Франції (фото, відео)

Відео дня

"У збірній України на матч з Францією залишається тільки один голкіпер. Адже тести Луніна і Панькова на COVID-19, на жаль, дали позитивний результат", - написав Бурбас.

УАФ підтвердила цю інформацію на офіційному сайті. Коронавірус виявлено також у кухаря збірної Любомира Тошича.

Лунін, Паньків та Тошич ізольовані в своїх номерах в готелі. Інша команда продовжує підготовку до гри з Францією.

Варто відзначити, що напередодні у Франції тестування проходили футболісти, які виступають в зарубіжних чемпіонатах, а також Паньків, Юхим Конопля і Володимир Шепелєв, які були викликані в команду додатково. 

Збірна України: кадрові проблеми

  • Перед матчем проти Франції, який запланований на 7 жовтня, Андрій Шевченко залишився без цілої команди. Українській збірній не можуть допомогти тепер уже 14 футболістів, які були викликані в її розташування. Без урахування Луніна і Паньківа в розпорядженні Шевченка у Франції залишилося 19 гравців.
  • На матч проти Франції збірна України залишається з одним воротарем - це динамівець Георгій Бущан.
  • В команду не приїхали відразу дев'ять гравців "Шахтаря". У Тараса Степаненка та Андрія Пятова був виявлений коронавірус. Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос і Жуніор Мораєс залишаються на самоізоляції. У Євгена Коноплянки, Сергія Кривцова та Сергія Болбата - травми.
  • Крім того, через травми українській збірній не допоможуть півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко, а також динамівці Владислав Супряга і Віталій Буяльський.