Каштру назвав лідерів Базеля / фото ФК Шахтар

Головний тренер донецького "Шахтаря" поділився очікуваннями від матчу 1/4 фіналу Ліги Європи проти швейцарського "Базеля".

Читайте також"Це сильна команда": футболіст Базеля назвав Шахтар фаворитом Ліги Європи

Португальський фахівець дав інтерв'ю прес-службі клубу.

Відео дня

"Ми відчуваємо, що наша впевненість така ж, як і у "Базеля". У "Базеля" 8 перемог, 1 нічия та 1 поразка, яка відбулася, коли вони вже були кваліфіковані. Ця команда обіграла "Краснодар" з рахунком 5:0. Вона забила 20 м'ячів і пропустила 4. Так що, говорячи про нашу впевненості, ми не можемо забувати про впевненість "Базеля".

Це говорить про ще більшу відповідальність з нашого боку. Знаючи суперника, ми швидко розуміємо, що потрібно робити на полі, повинні бути дуже зосередженими, рішучими. Усвідомлюємо, що суперник хоче того ж, що і ми, у нього такі ж шанси. Це впевненість в міксі з обізнаністю ", - сказав Каштру.

Наставник "гірників" вже встиг детально вивчити сильні сторони "Базеля":

"Дуже сильний суперник. Лише той, хто не приділив цій темі уваги, не побачить цього. Знаєте, в житті є така цікава річ, як статус. У деяких випадках цей статус виявляється фатальним, змушує зазнати невдачі, а в деяких - домогтися успіху.

Я бачу "Базель" дуже агресивною командою з сильним півзахистом. Фрай, Джака, Кампо - вони дуже, дуже сильні. Артур Кабрал - напористий, агресивний нападник, Пюлюлю зліва також сильний. У них є і лінія оборони, яка ідеально обслуговує атаку, яка використовує залишений противником простір.

Вони міцні при обороні, а це значить, що опонент в певний момент втратить м'яч, і тоді вони почнуть швидку контратаку. Центральні захисники працюють з м'ячем, доставляють його в атаку довгими передачами, Фрай - гравець, який контролює простір і допомагає діагональними пасами. Так що це команда з дуже хорошим оборонним блоком, сильний колектив. На нас чекає складний матч ".

Нагадаємо, "Шахтар" і "Базель" зустрінуться 11 серпня в німецькому Гельзенкірхені.

На майбутній поєдинок свій прогноз зробили букмекери, які вважають фаворитом пари чемпіона України.