Владислав Супряга в новому сезоні забив 1 гол у 2 матчах / фото Динамо Київ

Менеджер "Болоньї" Марко ді Вайо розповів про те, як йдуть переговори з київським "Динамо" щодо трансферу форварда Владислава Супряги.

Про це ді Вайо сказав в ефірі Radio1909, передає terrikon.

"Ми просуваємося. Кожен день ми говоримо з "Динамо" Київ і його агентами, щоб зрозуміти динаміку цієї угоди. Супряга - молодий хлопець, у нього адекватна ціна. Він грає в іменитому клубі з довгою історією, і такі трансфери ніколи не проходять просто. Потрібно терпіння", - сказав Ді Вайо.

Менеджер висловив упевненість в тому, що Супряга зможе вписатися в гру "Болоньї":

"Якщо говорити про характеристики Супряги, то цей футболіст може грати по всьому атакуючому фронту. У нього гарне гольове чуття, так що нашій грі він підійде".

Читайте такожДва молодих футболісти Динамо пішли в оренду

Раніше повідомлялося, що "Болонья" хоче заплатити 2 мільйони євро за річну оренду Супряги з гарантованим викупом контракту за 7,5 мільйона.

"Динамо" вже відмовляло "Болоньї", так як хоче виручити за гравця 15 мільйонів.

  • Минулий сезон Супряга провів в оренді у складі "Дніпра-1". За підсумками чемпіонату України форвард потрапив до четвірки найкращих бомбардирів сезону, забивши 14 голів у 24 матчах. Після завершення чемпіонату Супряга повернувся в "Динамо".
  • Раніше повідомлялося, що Супряга потрапив до сфери інтересів не тільки "Болоньї": зацікавлені гравцем також у "Лаціо" і "Аталанті".
  • Агент Супряги Іван Пироженко заявив, що нападник хоче залишитися в "Динамо".
  • У новому сезоні на рахунку Супряги 2 матчі, 1 гол і 1 гольова передача у складі "Динамо".