Александра Саснович / foxsportsasia.com

30-та ракетка світу Александра Саснович з Білорусі після перемоги над українкою Еліною Світоліною у другому раунді турніру серії WTA Premier у Брісбені пояснила, як їй вдалося обіграти українку після поразки в торішньому фіналі:

«Це був дуже складний матч. Спочатку був хороший перший сет від мене, потім не такий гарний другий, але мені вдалося виграти у третій партії. У минулому сезоні перед фіналом зі Світоліною я з'їла занадто багато різотто з грибами, а цього року – ні. Я змінила свою дієту (посміхається).

Читайте такожСвітоліна сенсаційно програла у першому матчі тенісного сезону

Відео дня

Якщо чесно, Австралія - це моя друга улюблена країна. Після Білорусі, звичайно. Вибачте, хлопці».

Також, коментуючи свій вихід у чвертьфінал і говорячи про майбутню суперницю - Донну Векич з Хорватії, Саснович припустилася помилки, замість Хорватії назвавши Словаччину.

"Ми всі знаємо, що словаки сильні своїм характером, тож це буде хороший матч", - сказала білоруска, яку цитує офіційний твіттер турніру.

"Післязавтра в Австралію прилетить мій тато, і я дуже сподіваюся, що до того моменту я не припиню боротьбу на турнірі і він побачить мене на корті", - зазначила Александра Саснович.

Нагадаємо, сьогодні Александра Саснович сенсаційно вибила з боротьби українку Світоліну на турнірі в Брісбені. Рік тому ці ж тенісистки змагалися у фіналі турніру, і тоді титул виборола українка.

Як повідомляв УНІАН, Еліна Світоліна втратить дві позиції у рейтингу WTA після поразки в Брісбені.