Роман Долідзе готовий битися за чемпіонський пояс UFC / wwfc.in.ua

 Український боєць ММА Роман Долідзе кілька днів тому оголосив про перехід у всесвітньо відомий промоушен UFC.

До недавнього часу Роман Долідзе виступав в українській лізі змішаних бойових мистецтв World Warriors Fighting Championship, де став чемпіоном світу в напівважкій вазі.

17 січня боєць підписав з американським промоушеном UFC контракт на 4 поєдинки. Перший бій відбудеться навесні 2019 року, повідомляє прес-служба WWFC.

Відео дня

«Ще до пропозиції від UFC, на мене вийшли представники іншого великого промоушену – ONE Championship. Вони запропонували контракт на 6 поєдинків, хороші фінансові умови і обіцяли одразу мені знайти спонсора. Але моя мета інша – бути кращим серед кращих, а кращі зібрані в UFC. Саме від UFC я чекав конкретної пропозиції, адже це найбільша організація, там виступають кращі бійці світу».

Про можливого суперника в UFC:

«Моя перемога над Микитою Криловим у фіналі чемпіонату України з грепплінгу може послужити приводом для проведення ще одного нашого поєдинку, але вже за правилами ММА. Подібні історії люблять як вболівальники, так і керівництво UFC».

Про треш-струмі:

«До всіх суперників завжди ставлюся з повагою. Мене дивує незрозуміла поведінка, коли бійці намагаються показати свою агресію перед боєм. Вважаю це безглуздим. Сам не збираюся таким займатися. Сподіваюся, знайду свій вектор правильного руху, і мені не доведеться опускатися до такого роду суперечки. Звичайно, будуть хлопці, які спробують мене вивести з себе. Під час бою поясню їм, що це погана ідея».

Про ставлення до фінансів:

«Не розумію спортсменів, які кажуть, що вони змагаються не для грошей і фінанси для них не важливі. Це бізнес, це «шоу». Всі хочуть заробляти. Ніхто не хоче працювати безкоштовно. Якщо у тебе є можливість своєю працею заробити більше, чому б цього не зробити?»

Віце-президент ліги WWFC Денис Перч розповів, що повинен робити спортсмен, щоб на нього звернули увагу представники UFC:

«Упевнений, що Роман Долідзе послужить прикладом для інших бійців, як потрібно себе «подавати», щоб потрапити в UFC. Сучасний боєць повинен володіти широким комплексом навичок: не тільки умінням битися, але і умінням працювати з широкою аудиторією».

Також, Денис Перч розповів про потенціал інших бійців ліги WWFC:

«Перехід Романа Долідзе в UFC – доказ того, що наш промоушен вкладає у спортсменів все необхідне для їх росту і розвитку. У 2019 році ми плануємо завершити переговори щодо переходу в UFC ще мінімум двох наших бійців».

Віце-президент WWFC також поділився планами ліги на 2019 рік:

«Ми збільшили кількість номерних турнірів. У 2019 році відбудеться 6 основних івентів, які пройдуть в березні, вересні, грудні – в Києві, в квітні – в Кишиневі, в травні, листопаді – в Харкові. Крім цього, в лютому в Мінську вперше пройде турнір серії Road to WWFC», – цитує Дениса Перча офіційний сайт WWFC.