Ліга WWFC в 2019-му році істотно розширить свою географію / wwfc.in.ua

У 2019 році міжнародна ліга WWFC проведе 6 номерних турнірів по змішаним бойовим мистецтвам MMA. Основні івенти Ліги пройдуть у Києві, Кишиневі та Харкові, у Мінську вперше відбудеться турнір серії «Road to WWFC».

«Road to WWFC» – серія турнірів, які Ліга організовує для пошуку талановитих молодих бійців.

У 2019 році змагання заплановано провести в Мінську, Дніпрорудному, Житомирі, Чернівцях, Вінниці та інших містах.

Відео дня

Турніри ліги WWFC в 2019 році:

9 лютого – Road to WWFC 18 в Мінську;

2 березня – WWFC 14 у Києві;

23 березня – Road to WWFC 19 в Дніпрорудному;

квітень – WWFC 15 в Кишиневі;

18 травня – WWFC 16 у Харкові;

28 вересня – WWFC 17 в Києві;

2 листопада – WWFC 18 у Харкові;

14 грудня – WWFC 19 у Києві.

У 2018 році ліга провела 4 номерних турніру в Києві у Палаці Спорту, в яких взяли участь спортсмени з України, Франції, Польщі, Бразилії, Австрії, Швейцарії, Іспанії, Греції, Молдови, Білорусі та інших країн.

Станом на 1 січня 2019 року WWFC займає 26 місце серед 464 ММА-організацій в світі за даними незалежного статистичного порталу Fight Matrix.

«WWFC – одна з найбільш швидко розвиваються ліг ММА в світі: за рік ми піднялися на 11 позицій у світовому рейтингу. Наступний крок – увійти у ТОП-20», – поділився успіхами ліги президент WWFC Володимир Тесля.

Нагадаємо, чемпіон ліги WWFC в напівважкій вазі Роман Долідзе підписав контракт з UFC на 4 бою. Зараз з американським промоушеном ведуться переговори про трансфер інших бійців WWFC.

«Перехід Романа Долідзе в UFC – доказ того, що наш промоушен вкладає у спортсменів все необхідне для їх росту і розвитку. У 2019 році ми плануємо завершити переговори щодо переходу в UFC ще мінімум двох наших бійців», – цитує віце-президента WWFC Дениса Перча офіційний сайт ліги.

World Warriors Fighting Championship (WWFC)— міжнародна організація, що проводить бої по змішаним бойовим мистецтвам (ММА) серед професіоналів. Головний офіс у Києві (Україна). Заснована в 2013 році. Засновник і президент — Володимир Тесля. Віце-президент — Денис Перч. CEO — Марія Мащенко.