Mercedes показав нову машину сезону-2019 для Формули-1 / twitter.com/MercedesAMGF1

В Уокінгу (Англія) відбулася презентація нового боліда McLaren сезону -2019 у Формулі-1.

Незважаючи на те, що основні кольори машини збереглися – як і в 2018 році вони оранжево-сині, – форма пілотів повністю змінилася, повідомляє Motorsport.

У минулому сезоні вона була переважно біла, тоді як в сезоні-2019 її кольори відображають кольорову гаму машини.

Відео дня

У 2019 році у McLaren змінився склад пілотів. На місце Фернандо Алонсо і Стоффеля Вандорна прийшли Ландо Норріс і Карлос Сайнс.

У свою чергу, чемпіонська команда Формули - 1- Mercedes - представила машину W10, з якою буде відстоювати титули в 2019 році.

Раніше команда показала кілька тізерів, які натякали на зміни в її лівреї – передбачалося, що Mercedes до старту сезону буде використовувати камуфляж на машині. Однак, як видно з представлених зображень, лівреї залишилася переважно срібного кольору.

У день презентації Mercedes проводив на трасі у Сільверстоуні закриту обкатки нової машини. У першій половині дня за кермом W10 проїде Валттері Боттас, у другій половині дня – Льюїс Хемілтон.

Обкатка проводилася в рамках знімального дня, під час якого команда може проїхати не більше 100 кілометрів на демонстраційних шинах Pirelli, щоб перевірити роботу систем автомобіля.