"Білий Барс" - "Кременчук" / uhl.ua

На «Льодовому стадіоні» у Білій Церкві, в заключному матчі 39-го туру Української хокейної ліги, місцевий клуб «Білий Барс» приймав одного з лідерів першості кременчуцький «Кременчук».

Перемогу здобули гості з рахунком 3:1, повідомляє офіційний сайт УХЛ.

Перший період зустрічі розпочався з швидкої шайби на 2-й хвилині після чудової комбінації Дмитро Чорний вивів гостей вперед.

Відео дня

Читайте також«Донбас» розтрощив «Дніпро» і гарантував собі вихід у півфінал плей-офф

У другому періоді глядачів очікувала безкомпромісна боротьба на кожній ділянці льоду. На 5-й хвилині Іван Савченко віддав результативну передачу на Тимура Гриценка і той подвоїв перевагу гостей. А через 9 хвилин Олексій Зайцев зробив комфортний відрив для «Кременчука», чудовим кидком відправивши третю шайбу у ворота Кирила Кучера.

Але за 30 секунд до кінця періоду, шайбу «в роздягальню» гостей закинув Богдан Арабов, тим самим скоротивши розрив у рахунку до 1:3.

Третя 20-хвилинка зустрічі пройшла у впертій і брутальній боротьбі – сім штрафів на двох заробили команди, але при цьому закинутих шайб глядачі не побачили.

Кременчужани отримали шанс поборотися за перше місце в регулярному чемпіонаті - вони мають 93 очки проти 95-ти у "Донбасу".

«Білий Барс» - «Кременчуг» 1:3 (0:1, 1:2, 0:0)

Шайби: 0:1, Чорний (Красильников, Тютченко), 2:21; 0:2, Гриценко (Савченко, Хришпенц), 25:44; 0:3 Кисельов (Зайцев), 34:50; 1:3, Арабов (Дурдієв, Таран), 39:24