Інгрід Олівейра / Thecelebscloset

Бразильська стрибунка у воду Інгрід Олівейра в інтерв'ю UOL пролила світло на секс-скандал, що стався під час Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро в 2016 році.

Тоді партнерка Олівейри з синхронних стрибків з 10-метрової вишки Джованна Педроса звинуватила її в тому, що Інгрід вигнала її в ніч перед головним стартом для того, щоб провести час з членом збірної Бразилії з веслування Педро Гонсалвешом. За словами Педроси, вона не могла потрапити до кімнати всю ніч. На наступний же день дует посів останнє місце на олімпійських змаганнях, а після них – розпався.

Олівейра в свій захист заявила, що обставини були дещо іншими, а секс на Іграх між спортсменами – це норма, і він не повинен привертати таку увагу громадськості:

Відео дня

Читайте такожП'ятому ятеро турецької спортсменів влаштували оргію в російському готелі і виклали фото в соцмережі

«Так, я привела Педро до своєї кімнати, але... По-перше, це було не в ніч до виступу, а по-друге, я нікого не виганяла. Гонсалвеш пробув зі мною кілька годин, і це не було вночі. До того ж я попереджала Джованну про прихід Педро ще до церемонії відкриття Ігор, і вона нічого не мала проти.

Багато хто не розуміє, але на Олімпіаді секс між спортсменами – це норма. Бачили б ви, скільки презервативів роздавали в Олімпійському селищі. Вони були всюди, в тому числі і в їдальні.

Antiga me but deu vontade de postar 🍉

A post shared by ➝ Іпдгіԃ Oliʋeiɾα (@ingrid.oliveira96) on

Визнаю, що помилилася в тій ситуації, але реакція громадськості була несправедливою. Мені постійно пишуть в соціальних мережах з непристойними пропозиціями, тоді як Педро в цей же час вітали з тим, що він переспав зі мною. Я втратила роботу через те, що просто зайнялася сексом з хлопцем».

Нагадаємо, що влітку 2018 року напередодні ЧС збірна Мексики з футболу влаштувала оргію з 30 повіями.