"Барком-Кажани" підтвердив звання чемпіона України з волейболу / прес-служба ВК "Барком-Кажани"

У Вінниці відбувся третій фінальний матч чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Місцевий клуб «Серце Поділля» приймав львівський «Барком-Кажани». З огляду на те, що перші дві зустрічі суперників завершилися перемогами львів'ян, гостям залишалося зробити до чемпіонського титулу один крок.

Як повідомляє прес-служба ФВУ, спочатку суперники обмінялися виграними партіями. Стартовий сет виграли господарі майданчика - 25:23, а потім успіх був на боці "Баркома" - 16:25. Дуже цікаво проходила третя партія, в якій команди довго не хотіли поступатися одна одній. Але за рахунку 29:29 два вирішальних очка взяли вінничани.

Читайте такожХімік став 9-разовим чемпіоном України з волейболу

Відео дня

Скоріш за все, третя партія забрала у гравців «Серця Поділля» занадто багато фізичних і емоційних сил, і вони за всіма показниками програли четвертий сет - 18:25, а потім і п'ятий - 7:15.

Найбільше очок у переможців набрали Юрій Томін (29), Юрій Семенюк (21), Євген Кісілюк (17), Олександр Гладенко (14) і Олег Шевченко (11). У господарів майданчика слід відзначити Андрія Горбенка (19 очок), Сергія Руденка (14), Олександра Терещука і Володимира Сидоренка (по 10).

Чемпіонат України з волейболу. Чоловіки

Фінальна серія (до трьох перемог). Матч №3

"Серце Поділля" (Вінниця) - "Барком-Кажани" (Львів) - 2:3 (25:23, 16:25 31:29, 18:25, 7:25)

Рахунок в серії - 0:3

У підсумку львівський «Барком-Кажани» вдруге поспіль став чемпіоном України. Волейбольний клуб «Серце Поділля» вперше у своїй історії здобув срібні нагороди, а бронзові медалі трохи раніше виграли волейболісти «МХП-Вінниця».

Президент ФВУ Михайло Мельник (праворуч) вручив чемпіонський кубок капітану "Баркома" Євгену Кісілюку / fvu.in.ua