У WhatsApp тепер можна транслювати свій екран співрозмовнику / фото REUTERS

У месенджері WhatsApp з'явилася можливість демонструвати свій екран співрозмовнику. Щоправда, поки в бета-версії програми для Android, але скоро ця можливість стане доступна і для всіх.

Як повідомляє профільний ресурс WABetaInfo, в новій бета-версії месенджера тепер можна ділитися своїм екраном зі співрозмовником під час відеодзвінка. Ця функція дозволить в режимі реального часу показувати все, що відбувається на екрані вашого смартфона або планшета.

Користувач зможе активувати цю функцію, натиснувши на новий значок, розташований у вікні управління викликам. Після цього все, що відбувається на екрані, буде записано і відправлено в чат співрозмовнику. 

Відео дня

Поки невідомо, коли ця функція з'явиться в стабільній версії WhatsApp для iOS і Android, але бета додатки публічна, тому довго чекати напевно не доведеться.

Джерело: WABetaIndo

Що нового у WhatsApp у 2023 році

Раніше WhatsApp дозволив редагувати нещодавно надіслані повідомлення та захищати діалоги паролем або біометрією.

Очікується, що до кінця літа в WhatsApp додадуть канали за аналогією з Telegram, а дизайн клієнта для Android чекає довгоочікуваний редизайн – він стане схожим на версію для iPhone.

Також УНІАН ділився інструкцією, як користуватися одним WhatsApp на двох смартфонах. Популярний месенджер навчився працювати на декількох смартфонах відразу. Листування і вкладення автоматично синхронізуються між ними – прямо як в Telegram.

Вас також можуть зацікавити новини: