TECNO показала смартфони з топовими камерами / фото TECNO

Компанія TECNO поповнила свій преміум-сегмент смартфонів відразу двома апаратами: Phantom X2 та Phantom X2 Pro. Між новинками багато спільного, збігаються майже всі характеристики, за винятком камер.

Phantom X2 Pro виділяється незвичайним висувним портретним об'єктивом з 2,5-кратним оптичним наближенням. Він забезпечує справжній ефект розмиття фону без програмних хитрощів, заявили представники Tecno.

Характеристики флагманські:

  • Екран: 6.8-дюймовий, 120 Гц, FullHD+, AMOLED;
  • Процесор: MediaTek Dimensity 9000 5G (4 нм);
  • Пам'ять: до 12 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5X, 256 ГБ флеш-пам'яті UFS 3.1;
  • Камери: 50+50+13 Мп, фронталка – 32 Мп;
  • Акумулятор: на 5160 мАч, зарядка 45 Вт;

Також у продажу буде доступна лімітована еко-версія смартфона з задньою панеллю з переробленого океанічного пластику.

фото TECNO

Своєю чергою, у звичайної Phantom X2 64 Мп основна камера зі світлочутливим RGBW-модулем, а також ширококутний об'єктив на 13 Мп.

Ціни на Phantom x2 стартують з 700 доларів за модель 12+128 ГБ. Версія Pro обійдеться в 900 доларів за 12+256 ГБ. Терміни появи девайсів у продажу не розкриваються.

До речі, якщо ви нещодавно обновились новеньким Android-смартфоном, УНІАН ділився порадами, що потрібно зробити відразу після покупки. Витратьте трохи часу, щоб отримати максимальне задоволення від користування гаджетом.

Якщо ж ви тільки в пошуках, але не стежите активно за ринком смартфонів, ми ділилися топом найкращих пристроїв 2022 року. Переможцем цього року став Google Pixel 7 Pro, який "обскакав" айфони та інші смартфони по всіх фронтах. 

Вас також можуть зацікавити новини: